Riot Games afslørede i torsdag en ny afdeling inden for League of Legends. Riot Forge er et såkaldt publishing label, der kommer til at arbejde sammen med talentfulde studier og udviklere, hvor de udvikler nye spil inden for det velkendte univers. 

Riot Forge kommer til at hjælpe studierne med at navigere gennem den enorme verden, som Riot Games har arbejdet på de seneste ti år. Sammen vil de skabe nye og spændende oplevelser for fans, mens de holder sig til spillets eksisterende lore. Udover det, får studierne frie tøjler til at skabe deres egne historier inden for League universet. Spillene kommer, som udgangspunkt, til at være single player oplevelser, der er drevet af en historie - om det er i forhold til en bestemt champion eller nation i Runeterra verdenen er op til studierne. 
Spillene vil blive udgivet af Riot Forge.

Nyheden blev taget godt imod af fans, der allerede har fundet på utallige små mini-games. På Reddit er folk gået amok over forslag som:

● Et horror game med Nocturne og Fiddlesticks
ADC simulator, hvor man bliver jagtet af Rengar
● Taliyah som "Pro Skater"
● Et tower defense spil med Heimerdinger
Hitman spil med Jhin
Minestryger med Teemo
Angry Bards hvor fuglene erstattes af meeps og grisene af chimes

Som fans allerede har sagt, så er mulighederne uendelige. 

Riot har allerede annonceret, at de fleste af spillene vil være tilgængelige på PC, mobil og konsol - dog vil der vøre undtagelser. Denne beslutning bygger på ønsket om; at alle spil udvikles med en bestemt platform i tankerne. 

Riot Forge har sin live-debutThe Game Awards næste torsdag, den 12. december, hvor det første nye spil og partner vil blive præsenteret. 

Showet er sendes natten mellem torsdag og fredag dansk tid, med start omkring kl. 02:30. 


1223
Nordic
699 kr.
477
Paracon
1099 kr.
360
Paracon
589 kr.
1560
Nordic
1599 kr.
363
Paracon
999 kr.