Vi bringer her en forsinket opdatering af den danske Fragleague PUBG Regional Division, der afsluttede fjerde uge i onsdags.

Divisionen huser fortsat 14 hold, dog måtte turneringens førsteplads, 4 Angry Kids (4AK), melde afbud under ugens runder, da de deltog ved GLL's Wingman i stedet. De forventes at være tilbage igen fra næste uge. Det betød dog, at et hold som Clan eSpuma havde mulighed for at indhente - hvis ikke overtage - førstepladsen. 

Første runde (Erangel)

eSpuma havde også en fin start på aftenens runder, med to kills og en fjerdeplads. Runden gik dog til Halcyon, der, i sidste ende, overrumplede Generalerne med et modigt push. Generalerne havde ellers haft high ground i de sidste cirkler, men det stoppede altså ikke Dividi og Nykjaer. Halcyon sluttede med otte kills, mens Generalerne kunne indkassere nogle velfortjente point for deres 14 kills. 

Chicken Dinner og +18 point til Halcyon

Anden runde (Erangel)

Aftenens anden runde blev afgjort i en 1v1v2, mellem Sunday, eSpuma og Legit.Gaming, hvor spillerne var suveræne i deres brug af utilities. Det var eSpumas rAsk, der åbnede op med en perfekt grenade, hvorefter han pushede de to spillere fra Legit.Gaming - uden at tage skade. Det efterlod ham i en duel med ZeroSlax fra Sunday som han endte med at tabe. ZeroSlax drog nemlig fordel af de andres fokus på hinanden og fandt hurtigt den perfekte position til at sikre runden - ni kills til Sunday og ti til eSpuma.

Chicken Dinner og +19 point til Sunday

Tredje runde (Miramar)

eSpuma var igen med i top tre, men endnu en gang blev de slået på målstregen - denne gang af WAY BELOW AVERAGE. Med high ground og én mand i overtal, sendte WBA to af deres folk ud for at flanke. Det gav også hurtigt pote da de spottede de to spillere fra eSpuma, som begge faldt inden for to sekunder - ti kills til WBA.

Chicken Dinner og +20 point til WAY BELOW AVERAGE

Fjerde runde (Miramar)

En hektisk afslutning på dagen sendte eSpuma op på førstepladsen efter en solid runde. Fire mand stærke blev de pillet fra hinanden af de resterende spillere, der var spredt rundt om dem, men Mikzenn og Snow holdt fast. PattiTV fra Sunday gjorde sit ypperste, men en velplaceret grenade fra Mikzenn sikrede eSpuma runden - 13 kills rigere.

Chicken Dinner og +23 point til Clan eSpuma


Det efterlader os altså med et nyt hold på førstepladsen, da eSpuma fik trukket sig op over 4 Angry Kids. Deres forspring forud for den fjerde uge var dog så stort, at 4AK fortsat sidder komfortabelt på en samlet andenplads - på trods at have spillet fire runder mindre end deres modstandere:

Konkurrencen er fortsat tæt i top fem, hvor hver runde er afgørende. Hvis du gerne vil se hvordan det hele udvikler sig, så se med igen næste onsdag fra kl. 19:00, hvor mud0w caster turneringens femte uge.

Udover en præmiepulje på 6.350 kr., kæmper de 14 hold fortsat om én plads til den såkaldte Top Division i Fragleague. Her vil de bedste hold fra Sverige, Norge, Danmark og Finland mødes og dyste om 79.000 kr.