Den tidligere Echo Fox ejer og NBA stjerne, Rick Fox, afholder lige nu en 24 timers stream, hvor han samler penge ind til the Bahamas Relief Foundation

Watch live video from rickfox on www.twitch.tv

På streamen, der begyndte ved midnat, kommer Rick Fox til at sidde og spille LoL med forskellige gæster. Halvvejs igennem, har Fox allerede haft besøg af nogle store navne inden for League of Legends. Faker, Tyler1 og Yassuo har alle været forbi hotelværelset i Las Vegas, hvor de i forvejen opholdt sig forud for dette års All-stars event, der begynder i dag. 

Rick og Yassuo holdt en lille temafest

Faker viste en meget kontrolleret form for flame:

Rick og Tyler1 diskuterer idéen om en Riot tatovering hvis de rammer målet. Rick var lidt skeptisk omkring at lade Tyler1 lave den for ham:


Som halv bahamaner ligger sagen Rick meget nær. I august blev Bahamas, hvor Fox boede i adskillige år før han flyttede til USA, ramt af den værste naturkatastrofe i landets historie. Orkanen Dorian, der ramte øen d. 24 august i år, dræbte 70 mennesker og medførte skader på over $8.28 milliarder.
I skrivende stund har Fox indsamlet lidt over $23.000, med et samlet mål på $100.000 inden for de 24 timer. Der er forskellige milepæle undervejs, hvor Rick f.eks. farver sit hår ved $25.000 - og seerne vælger naturligvis farven.

Streamen kører otte timer endnu.