Endnu en dag til ESL Pro League Finals i Odense er i gang, og det blev med en dansk knald eller fald kamp til at starte dagen ud med. North skulle nemlig op imod ATK, hvor en sejr var et absolut must for at fortsætte i turneringen. 

I går tabte North en forholdsvis tæt kamp til Team Liquid, og røg derfor ned i lower-bracket. ATK fik samme skæbne, efter at de tabte til Karrigan og co. i deres åbningskamp. 


Kampen startede ud på danskernes eget map pick, Overpass. Selvom mappet var valgt af North var det på ingen måder noget man kunne se. I første halvleg sørgede North for at holde kampen tæt, men på deres ct-side faldt alt fra hinanden. ATK vandt 8 ud af 10 runder i anden halvleg, og lukkede kampen sikkert. 

Med det ene ben ude af turneringen for North, stod næste map på Vertigo. Igen så danskerne shaky ud på næsten alle parametre, hvilket de amerikanske underdogs udnyttede. Ved pausen var North bagud med hele 3-12, som i anden halvleg var alt for stort et hul at lukke. 

North taber med cifrene: 9-16 (Overpass), 8-16 (Vertigo)


Både Heroic og North er nu ude af turneringen, hvilket betyder at Astralis er det eneste danske mandskab tilbage. Derudover har vi også Mousesports tilbage, hvor Karrigan og coach Rejin er til at finde på holdkortet. 

Senere spiller både Astralis og Mousesports deres kampe i upper-bracket. Astralis kampen forventes at starte snarest. 

Følg kampen lige her!


376
PUBG
649 kr.
345
Paracon
589 kr.
347
Paracon
999 kr.
457
Paracon
1099 kr.
1523
Nordic
1599 kr.