Heroic startede EPL Finals i Odense rigtig skidt ud tidligere i dag, hvor de blev skudt ud af banen mod 100 Thieves. Med et nederlag i bagagen var det derfor alt eller intet da Heroic til aften spillede lower-bracket kamp, mod Fnatic. 

Fnatic fik, ligesom Heroic, en forfærdelig start på turneringen, da de tabte med hele 3-16 til Evil Geniuses, og lignede generelt et hold som var ramt af den lange rejse fra USA. 


Kampen var en bo3, og startede ud på Inferno, hvor Fnatic fik sig noget af et chock. Heroic var nemlig flyvende, og lignede et helt andet hold end vi tidligere på dagen havde set. Efter første halvleg var de foran 9-6, og i anden halvleg tog de virkelig fat, da de vandt 7 ud af 10 runder. 

På andet map var det tid til Vertigo, hvor Heroic, på trods af et nederlag tidligere i dag, havde en winrate på hele 86% inden kampens start. Det blev også danskerne der knebent kom bedst fra start, med en føring på 8-7 ved pausen. I anden halvleg gik det dog ned af bakke, da Fnatic med strålende t-spil lukkede ned. 

De to holds skæbne skulle afgøres på Overpass, og denne gang var det Fnatic der kom bedst fra start. Med en føring ved pausen til KRIMZ og co. var det svært for Heroic på t-siden at lave et comeback. Fnatic udnyttede problemerne, og lukkede kampen endegyldigt.  

Med dagens anden nederlag er Heroic derfor slået ud af turneringen med cifrene: 16-9 (Inferno), 13-16 (Vertigo), 13-16 (Overpass).  


I morgen får vi igen fornøjelsen af en masse god CS, når både Astralis, North og Mousesports med Karrigan spiller. 

De første danskere i ilden er North, der kl. 12:00 møder ATK. 

ESL Stream A

ESL Stream B


345
Paracon
589 kr.
1523
Nordic
1599 kr.
347
Paracon
999 kr.
1198
Nordic
699 kr.
457
Paracon
1099 kr.