For første gang tager vi på GamingDK et indblik i den danske Leauge of Legends scene. Længe har Danmark været kendt for at være super gode til spillet, hvilket vi også ser hvert år på den internationale scene. Med det sagt ligger der naturligvis en mere lokal scene bag, som nu til dags er med til at udvikle de nyeste talenter. 

Den førende League of Legends arrangør i Danmark er pt. "leagues.gg". Leagues er især kendt for turneringen "League Championship Denmark (LCD)", der pt. er i gang med deres vinter split 2019. I ligaen spiller 8 forskellige hold, hvor mange nye lovende danske navne gemmer sig. 

Som det ser ud lige nu nærmer vinter play-offs sig, med blot én runde tilbage af det indledende gruppespil. De seneste dage er runde 6 blevet spillet, og her får du en oversigt over både holdene og de seneste resultater. 


For at nå i play-offs kræver det at man slutter i top 4 efter gruppespillet. Med utrolig tæt løb var det derfor afgørende for flere hold at vinde denne uges bo3. Især to kampe sprang i øjnene hvad dette angår. 

Først og fremmest Hillerød eSport der vandt 2-0 over Fortress i mandags, og ligger sig dermed på en solid tredjeplads efter ugens spillerunde. 

Derudover blev der i går aftes spillet ugens sidste kamp, da topholdet Wicked Gaming mødte Atlando. Efter en lang gyser vandt Atlando 2-1, i måske sæsonens vigtigste sejr indtil nu. Sejren fik dem op på en andenplads i ligaen. 

Alle ugens resultater ser således ud: På søndag starter sidste spillerunde, inden vi rammer play-offs. Det er derfor sidste chance for at nå med op i play-offs. 

Følg alt dækning af LCD på nedenstående stream, og husk at besøg ligaens hjemmeside hvor man altid kan få de seneste opdateringer. 

LCD Twitch

LCD Hjemmeside


Den samlede stilling efter runde 6 kan ses her: 


457
Paracon
1099 kr.
345
Paracon
589 kr.
1523
Nordic
1599 kr.
607
Ny
449 kr.
347
Paracon
999 kr.