ESL Pro League Finals i Odense er officielt i gang, og alle hold har nu spillet deres åbningskampe. Set med danske briller var der rigeligt med kampe at følge med i, men også kampe med meget blandede resultater. 


Det første danske hold i ilden var Heroic, der havde trukket en svær modstander, nemlig 100 Thieves. Kampen blev afviklet på Vertigo, et map som vi i weekenden så Heroic spille super flot. Desværre var 100 Thieves velforberedt, og skød danskerne ud af banen på deres ct-side. 

Vertigo: Heroic |8-16| 100 Thieves


Lige efter var det Astralis som skulle på scenen, hvor de mødte Renegades (tidligere Greyhound). Danskerne kom lige var Arlington, hvor de så sent som søndag aften vandt ECS finalen. Der var derfor tvivl om danskerne kunne levere, og om de eventuelt var påvirket af jetlag. 

Heldigvis, for de mange danske fans, var der ikke spor af jetlag, da Astralis gik ud på Inferno, og viste flot spil. I første halvleg blev mange runder tætte, men det lignede hele tiden at Astralis havde fuldstændig styr på deres modstander. 

Inferno: Astralis |16-8| Renegades


Til sidst havde vi North, der mod Liquid lukkede åbningsrunden. Liquid ankom også direkte fra USA, og for at amerikanerne også lige fik en chance for at lande, blev kampen udskudt et par timer. Da kampen langt om længe kom i gang, blev Vertigo overraskende nok valgt - et map som North endnu ikke har spillet en officiel kamp på. 

På trods af at det var Norths debutkamp på Vertigo, var det bestemt ikke til at se. I første halvleg fulgte de godt med på t-siden, og kunne gå til pause foran 8-7, men i anden halvleg faldt det desværre sammen for danskerne, der taber efter en tæt kamp. 

Vertigo: North |12-16 | Team Liquid


Med dagens resultater betyder det at Astralis fortsætter i upper-bracket, hvor de blot mangler at vinde én kamp for at sikre sig plads i slutspillet. North og Heroic er på den anden side røget ned i lower-bracket, og må ikke tabe deres næste kamp. 

Allerede i aften spiller Heroic deres knald eller fald kamp, mod Fnatic, med start kl. 20:35

ESL Stream A

ESL Stream B


347
Paracon
999 kr.
457
Paracon
1099 kr.
376
PUBG
649 kr.
607
Ny
449 kr.
1198
Nordic
699 kr.