Man kan ikke afslutte et år i League of Legends' verdensomspændende fællesskab, uden Tyler1's Championship Series (TCS). I år er der igen $50.000 på højkant til vinderne.

Spillets mest succesfulde streamer har lagt fortiden bag sig - i hvert fald til en hvis grad - og er for alvor begyndt at tage del i at holde spillet interessant for fans. Udover hans daglige streams, hvor han har et gennemsnitligt seertal på 26.000+, er det knap en uge siden, at han vandt Twitch Rivals. Sammen med sit hold, som han kaldte Shadow Dogs Unleashed, gik han ubesejret gennem turneringen. Han, og holdkammeraterne Adrian Riven, Tarzaned, Soligo og Xpecial tog $25.000 med hjem.
Henover weekenden var han også til stede ved dette års All-Star event i Las Vegas.

Nu er tiden dog kommet til hans egen turnering, der i år afholdes for tredje gang. Tyler1 har altid gået meget op i, at turneringens niveau skal være højt - og i år er ingen undtagelse. Holdenes gennemsnitlige rating skulle angiveligt ligge omkring 700+ LP i NA Challenger.

Udover at antallet af hold er fordoblet, har vi også et tætpakket felt med streamers som TF Blade og Yassuo og professionelle spillere som Damonte og Akaadian. 

Turneringen spilles i et traditionelt turneringsformat med play-ins, kvartfinaler, semifinaler og en finale. Alle kampe er BO3 - bedst ud af tre - mens finalen er BO5. De $50.000 vil, igen i år, blive tildelt førstepladsen. 

Kampene spilles fra den 14. december og frem til den 21. hvor der er finale. Tyler1, der aldrig selv deltager i turneringen, vil igen streame det hele og stå for den underholdning, der har givet turneringen så godt et ry hos fans. 

Herunder kan du se højdepunkterne fra sidste års finale, hvor Tyler1 for alvor skruede op for produktionen:


Forventningerne er derfor ekstra høje i år, hvor fans glæder sig til at se hvad Tyler1 har fundet på.


457
Paracon
1099 kr.
376
PUBG
649 kr.
345
Paracon
589 kr.
347
Paracon
999 kr.
607
Ny
449 kr.