Her til aften gik det løs med den store finale i Arlington, ved ECS Season 8 Finals. Finalen stod mellem Astralis og Team Liquid, og var noget af et brag, som vi tit har set det mellem de to hold. 

Astralis spillede sig i går som det første hold i finalen, da de vandt 2-1 over Evil Geniuses. Liquid vandt efterfølgende over Fnatic, med endnu en 2-1. 


Vertigo

Aftenens finale startede ud på Vertigo, valgt af Liquid. Mange havde nok ikke set den komme at Liquid ville vælge netop det map, eftersom Astralis ikke har tabt på mappet de seneste tre måneder. Med det sagt var det Liquid der viste klart bedst spil i første halvleg, som de vandt 11-4. I anden halvleg vendte danskerne kampen på hovedet, og leverede selv en 11-4 half, som tvang kampen i overtid. I overtiden snuppede Liquid fire runder i streg, og vandt dermed første map. 

Nuke

Med det ene ben ude af finalen for Astralis, bød andet map på Nuke. I første halvleg spillede danskerne flot på t-siden, og var blot nede med 7-8 ved pausen - hvilket på Nuke ikke anses som dårligt. I anden halvleg havde Astralis, på trods af den favorable side, stadigvæk svært ved at få gjort en ende på Liquid. Dog lykkedes det efter nogle runder at finde rytmen, og danskerne tvang dermed finalen ud i afgørende map. 

Dust2

Hele turneringen skulle afgøres på Dust2, som begge hold er kendt for at kunne spille godt. I første halvleg var det Astralis der fik klart bedst fat i spillet, og før man fik set sig om var de foran 12-3, efter en halvleg hvor både Magisk og Device var helt ustoppelige. Efter pausen skulle der ikke gå længe før Astralis lukkede kampen, og dermed sikrede sig trofæet. 

Astralis vandt med cifrene: 15-19 (Vertigo), 16-11 (Nuke), 16-8 (Dust2)


Med endnu et trofæ til samlingen kan Astralis gå hjem med 1.5 millioner kroner, samt den perfekte form til næste uges ESL Pro League Finals i Odense. 

EPL starter allerede tirsdag, så følg med!


1489
Nordic
1599 kr.
563
Ny
449 kr.
333
Paracon
589 kr.
430
Paracon
1099 kr.
363
PUBG
649 kr.