Tricked har netop spillet finalen til DreamHack Open Winter, hvor de endnu en gang stødte ind i ForZe. Tidligere vandt ForZe dagens første semifinale mod Godsent, efterfulgt af Tricked som slog CR4ZY ud. 


Finalen startede ud på Inferno, hvor Tricked fik en god start på kampen. Ved stillingen 6-1 så det hele ud til at køre for danskerne, men før man kunne se sig om skruede ForZe op for tempoet, og nåede at slutte halvlegen foran 8-7. I anden halvleg var det russiske mandskab ikke til at stoppe, på trods af en tæt kamp. 

På andet map var det alt eller intet for Tricked, da de skulle ud på Vertigo. Igen blev det en tæt kamp, men hvor Tricked viste at de har øvet mappet en hel del. På trods af en god dansk føring efter første halvleg skulle kampen helt ud i sidste runde før Tricked lukkede ned. 

Hele turneringen skulle afgøres på Train, der statistisk set er danskernes bedste map, med en winrate på 76% over de seneste tre måneder. Desværre blev det en svær kamp for danskerne, hvor ForZe ramte det højeste niveau vi har set dem have til turneringen. 

ForZe vandt finalen med cifrene: 16-11 (Inferno), 14-16 (Vertigo), 16-9 (Train). 


Dette konkluderer årets DreamHack Open Winter, og sammen med trofæet går ForZe hjem med 340.000 danske kroner - Tricked må nøjes med 135.000,-