I dag markerer den første søndag i advent, hvilket er en special dag for mange, men mere speciel er den for den populære streamer, Andrew "GiantWaffle" Bodine, der brugte november måned på at sætte en ny rekord på streamingplatformen, Twitch.

For GiantWaffle, er i dag et velfortjent pusterum efter 30 dage med 19 timer lange streams. 19 timer var nemlig det nødvendige gennemsnit han skulle holde, hvis den tidligere rekord - sat af JayBigs - skulle slås. Rekorden lød på 570 timer på 30 dage. 

Dagene op til den 1. november havde GiantWaffle især brugt på at forberede sig på de små mængder søvn han kunne forvente. Det blev til knap fire timers søvn per nat gennem hele november måned, hvor kameraer rundt om i huset ville give seerne mulighed for at holde øje med, at han ikke forsøgte at snyde. 

Han havde fra start sagt, at han ikke var et sekund i tvivl om, at han ville komme til at slå rekorden. Da han endelig ramte 570 timer, var han også fast besluttet på at skubbe den lidt længere. Milepælen kom lidt som en overraskelse for ham, da det faktisk viste sig at han var foran det planlagte skema:


Efter at have streamet et par timer mere, hvor fans fejrede rekorden sammen med ham - gifted subs og donationer i massevis - afslørede han de vanvittige tal, der ligger bag at sætte sådan en rekord.

GiantWaffle endte altså de 30 dage med 572 timer og 44 minutter, hvor en gennemsnitlig stream lå på vanvittige 19 timer og 14 minutter. Hans viewers sparkede ham op på over 3 millioner sete timer og bragte ham over 10.000 subs på platformen!

Spørgsmålet er nu hvor lang tid denne rekord får lov til at stå. JayBigs satte sin rekord henover august måned, men med GiantWaffles nye rekord, havde han den kun i tre måneder. Uanset hvad, kommer det til at kræve enorm dedikation og forberedelse - især når barren bliver sat højere og højere. 


363
PUBG
649 kr.
1489
Nordic
1599 kr.
333
Paracon
589 kr.
1183
Nordic
699 kr.
430
Paracon
1099 kr.