Tricked har netop startet den store CS søndag ud med at spille deres semifinale til DreamHack Open Winter. På førstedagen af turneringen spillede danskerne sig direkte i semifinalerne, efter en sejr over ForZe og FURIA.

Dagens modstander var CR4ZY, som i går slog Heroic ud af turneringen - men endnu en dansk mur stod i vejen for dem.

Kampen startede ud på Dust2, hvor danskerne kom flyvende fra start. Med verdensklasse ct-spil, og utrolig flot individuelt spil af Roej, kunne danskerne gå til pause med en føring på 11-4. I anden halvleg snuppede Tricked pistol runden, og lukkede kampen sikkert.

På andet map havde Tricked, til manges overraskelse, valgt Vertigo. Med blot tre officielle kampe på mappet, over de seneste tre måneder, var det uvist hvad man kunne forvente af danskerne. De viste sig at danskerne var velforberedte, og tog momentum med fra første map. Endnu en gang fik Tricked en solid føring i første halvleg, som var nok til at lukke kampen efter pausen.

Tricked vandt med cifrene: 16-7 (Dust2), 16-6 (Vertigo).

Finalen starter inden længe, hvor modstanderen er ForZe, som Tricked allerede har slået til turneringen.