Astralis har netop spillet deres semifinale i ECS Season 8 Finals, hvor de mødte hjemmeholdet Evil Geniuses. Sidst gang de to hold mødte hinanden var i finalen til ESL One New York, hvor Evil Geniuses tog sejren - der var derfor stor hævntørst fra de danske drenge.

Astralis spillede sig direkte videre til semifinalerne på turneringens første dag, og var derfor ikke i ilden i går. Danskerne slog henholdsvis Sharks og Fnatic på deres vej.

Aftenens semifinale startede ud på Inferno, hvor Astralis fik en flyvende start, og viste hvorfor de igen har taget pladsen som verdens bedste hold, fra netop Evil Geniuses. Ved pausen havde Astralis spillet sig til en føring på 9-6 - en føring der måske skulle have været større siden danskerne på et tidspunkt var oppe med 9-1. Det viste sig dog at være nok, da danskerne fyrede en imponerende ct-side af - og vandt kampen.

Næste map var Nuke, som Astralis ikke har tabt på i 12 kampe. Der var dermed maksimalt pres på amerikanerne. Det blev også Gla1ve og co. der endnu en gang fik den bedste start, men det blev kun med en lidt beskeden føring på 9-6, efter ct-siden. I anden halvleg var kampen langt hen af vejen sat på spidsen, men hen mod slutningen var det EG som spillede bedst, og fik lukket af.

Semifinalen skulle afgøres på Overpass - et map som begge hold ikke har spillet super meget de sidste tre måneder. Astralis kom igen godt fra start, og lignede ikke et hold der var rystet over at have tabt sidste map. Med en føring på 10-5 ved halvlegen, gik Astralis ind med fuld selvtillid efter pausen, og fik lukket kampen én gang for alle.

Astralis vinder finalen med cifrene: 16-8 (Inferno), 13-16 (Nuke), 16-6 (Overpass)

Inden længe begynder den anden semifinale hvor Team Liquid og Fnatic mødes. Finalen finder sted i morgen kl. 22:00.

Følg resten af ECS på Twitch eller DR3 via følgende links.