DreamHack Open Winter er i dag startet, og det er med deltagelse fra både danske Heroic og Tricked. Desværre var det kun det ene danske hold som fik den ønskede start på turneringen. 


Heroic vs. SJ

Heroic var det første danske hold som skulle i ilden, hvor de mødte finske SJ, der på papiret burde være en meget overskuelig modstander for CaiaN og co. Desværre spillede SJ bedre end forventet, hvilket fuldstændig tog Heroic mandskabet på sengen. Efter første halvleg var SJ foran med 8-7, efter en flot t-side på Nuke, og i anden halvleg skruede de ekstra op for tempoet som lukkede kampen. 

SJ vandt med cifrene 16-13 (Nuke). 


Tricked vs. ForZe

Lige efter skulle Tricked på scenen, hvor de mødte ForZe. De to hold har tidligere mødt hinanden en del gange, men Tricked har aldrig formået at hive en sejr hjem - faktisk stod den indbyrdes 7-0 til ForZe inden kampens start. På papiret er det to hold som ligger utrolig tæt, og dette kunne også ses i kampen som blev spillet på Overpass. Heldigvis var det Tricked der i det lange løb spillede bedst, da de for alvor fik gjort kål på ForZe i anden halvleg. 

Tricked vandt med cifrene 16-10 (Overpass). 


Senere får vi lov til at se Tricked spille igen, når de møder FURIA i gruppens winners-match. Heroic får vi derimod først at se i morgen, hvor de skal kæmpe sig tilbage i turneringen. 3

Tricked forventes at skulle i kamp igen kl. 18:00. 

Følg hele turneringen på Twitch og TV2 Zulu. 

DreamHack Stream


1489
Nordic
1599 kr.
563
Ny
449 kr.
333
Paracon
589 kr.
363
PUBG
649 kr.
430
Paracon
1099 kr.