I dag tog vi hul på tredje uge - af otte - i den danske Fragleague PUBG Regional Division, der afholdes af den svenske platform, Fragbite. Der var igen 14 hold tilstede i denne uge, da to hold (hold opløst og KebabK1ubben) trak sig allerede efter den første uge. 

På trods af nogle problemer med lobbyen under den første kamp (nogle hold havde kun to eller tre spillere), kom vi godt fra start. Holdet 4AK - eller 4 Angry Kids - startede aftenen med et betydeligt forspring på hele 55 point ned til andenpladsen, hvilket er hvad man kan forvente af et hold med en gennemsnitlig placering på 2.25 og 9.12 kills efter otte kampe. Barren var altså sat højt for de øvrige deltagere. 

Første runde (Erangel)

Cirklen sluttede med en 3v3 mellem eSpuma og Sunday. Selvom Eddybro havde været giftig med sin AWM hele runden, var det eSpuma, der åbnede op med to frags. Derefter havde de ikke problemer med at lukke runden - hvilket de gjorde med 11 kills til deres navn. 

Chicken Dinner og +21 point til Clan eSpuma, hvilket slyngede dem op på andenpladsen

Anden runde (Erangel)

4AK samlede aftenens anden 12. plads op, hvilket kunne være med til at springe hul i toppen af ranglisten. Et uheldigt crash hos caster mud0w forhindrede os I at se afslutningen, men det blev altså Team Silent Shooters, der løb med sejren. Rozhok Rabbits og NbAk indtog henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Chicken Dinner og +19 point til Team Silent Shooters

Tredje runde (Miramar)

Runden blev afsluttet med et tæt trevejs opgør mellem to spillere fra Rozhok Rabbits, en fra 4AK og en fra WAY BELOW AVERAGE. Northrest faldt først, hvilket efterlod WBA's MoNsTeR i en presset 1v2. Det kunne man dog slet ikke fornemme på ham, da han sikrede to overbevisende frags uden selv at blive ramt. Runden sluttede med 14 kills til WBA, tre til Rozhok Rabbits og 12 til 4AK. 

Chicken Dinner og +24 point til WAY BELOW AVERAGE

Fjerde runde (Miramar)

Aftenens sidste runde gik også til WAY BELOW AVERAGE, der havde fundet sig til rette i det perfekte compound. Generalerne kæmpede bravt, men zonen var bare ikke med dem. WBA lukkede tredje uge med syv kills.

Chicken Dinner og +17 point til WAY BELOW AVERAGE

Det efterlader os altså med følgende stilling, hvor 4AK fortsat har et solidt forspring:

Konkurrencen er for alvor spidset til i top fem, hvor fire hold ligger inden for 12 point af hinanden. Hvis du gerne vil se hvordan det hele udvikler sig, så se med igen næste onsdag fra kl. 19:00, hvor mud0w caster turneringens fjerde uge.

Udover en præmiepulje på 6.350 kr., kæmper de 14 hold også om én plads til den såkaldte Top Division Fragleague. Her vil de bedste hold fra Sverige, Norge, Danmark og Finland mødes og dyste om 79.000 kr. 

Lyder det interessant? Kunne du tænke dig at deltage når den næste sæson skydes igang? Så klik her, hvor du kan læse mere om turneringen og tilmelde dig den fjerde sæson.