Den svenske turnerings arrangør Fragbite har fået en stor nordisk liga op at stå. Ligaen er splittet op i 4 nordiske regioner, og de bedste hold fra hver region mødes så i top division, der har en ret fornuftig præmiepulje. Der er faktisk hele 79.000,- på højkant i top division og 6.350,- til regional division.

Den danske afdeling af turneringen streamers af mud0w, og det lykkedes ham at fylde den danske regional division indenfor kort tid. Derfor er din vej til regional division i sæson 4, igennem deres weekly cups der spilles hver fredag, LINK TIL TILMELDING

De bedste hold fra weekly cups skal efter sæson 3 spille om pladserne til regional division, hvorfra du har mulighed for at kæmpe med om pladserne i top division, og den helt store præmiepulje. Så i første omgang gælder det mest af alt om at hygge med vennerne, og få sikret sig en plads til regional kvalifikationen.

PUBG har været ret "dødt" i Danmark henover det sidste års tid, men aktiviteten omkring nye hold og den nye turnering har i ligaens første runde været ganske flot, så måske det kan være starten på et mindre comeback til PUBG i Danmark. 

Fra Gaming.dk vil vi ihvertfald gerne støtte op, og vi kommer til at dække de vigtigste danske resultater fra ligaen.