Årets League of Legends All-Stars event nærmer sig, og spillerne er dermed også blevet fundet. Hver region skal sende to spillere, som sammen med alle de andre, skal spille i Las Vegas fra d. 5-7 December. Som altid er spillerne blevet fundet via en afstemning. 

På trods af at fans fra hele verden har stemt spillere videre til All-Stars, er det i år ikke alle der kan deltage. Specielt Nord Amerika er ramt af afbud, da både Bjergsen og Doublelift ikke har valgt at deltage som spillere til eventet. 

Bjergsen meldte for et par dage siden afbud på twitter, grundet at ham selv, og resten af TSM, tager til Kina for at bootcampe inden den nye sæson. 



Doublelift har valgt at give pladsen videre, grundet at han har repræsenteret sin region til alle tidligere All-Stars events, og gerne vil give plads til andre spillere - dette meddelte han i en vlog tidligere i går. Doublelift meddeler dog at han stadig vil være til stede under All-Stars, men ikke som deltagende spiller. 

I stedet kommer Nord Amerika til at blive repræsenteret af de to botlanere, Sneaky og Bang. Fra LEC kommer vi til at se danske Caps, der sidste år vandt 1v1 turneringen. Caps skal følges med holdkammeraten Jankos. Vil man have info omkring de resterende otte regioner, kan resultaterne fra afstemningen findes lige her.

Mere info omkring årets All-Stars event, og hvilke gamemodes der skal spilles, kan findes lige her.