Udover at off-season i League of Legends giver anledning til en masse nye udskiftninger på de professionelle hold og store updates til spillet selv - er dette også tiden på året, hvor der florere flere rygter end hvad man kan holde styr på. Det er dog vigtigt at huske, at mange af dem bør tages med et gran salt. 

For et par dage siden skød endnu et rygte op på Reddit. Fans havde holdt øje med spillerne fra G2 Esports her i off-season, og ved jævnligt at tjekke Perkz og Caps' profiler, kom de frem til den konklusion; at Perkz kunne være på vej tilbage til mid lane. Den seneste uge har nemlig han kun spillet marksman i lidt over 16% af hans 61 games*, mens 77% af dem har været mid lane. 
Dette er, for sig selv, et rimelig tyndt grundlag at starte et rygte på. Andre professionelle spillere, Rekkles f.eks., er også kendt for at spille andre roller og gamemodes under off-season. I år har han spillet en masse support og 3v3. 

Fans var dog hurtige til at pointere, at Caps også har spillet en hel del ADC den seneste uge. Danskeren har før sagt, at hvis han ikke spillede mid lane, ville bot lane være hans andet valg. Der blev også smidt mere benzin på bålet, da ejer og grundlægger af G2 Esports, Carlos "Ocelote" Rodríguez Santiago, postede et meget kryptisk tweet:

G2 Esports har længe været kendt for at være kongerne af memes i Europa og derfor er det ikke overraskende, at de ofte vælger at spille med på rygterne. Det ville ikke overraske mig hvis Ocelote har koordineret det med både Perkz og Caps, for at tage pis på fans:


Efter holdet slog SKT ved dette års semifinaler, jokede Caps også om, at de var i gang med at skrive kontrakt med Doinb - sammen med Faker, er han nemlig den eneste spiller som Caps ville roleswap for. En del af holdets brand er altså at holde fans på kanten af sædet, og promovere en mere fri og frisk tilgang til det at være en del af esport på det højeste niveau.

I sidste ende bør dette rygte ikke gøre andet end at få folk til at trække på smilebåndet. Spillerne har det med at slappe af i off-season og hygge sig med de roller som de normalt ikke har tid til at spille. Vi har dog lært, at man aldrig helt kan udelukke rygter om roleswaps - de fleste blev overraskede da Perkz skiftede - og det er trods alt G2 Esports vi snakker om.

*Stats taget fra d. 27/11, 12:25