Utallige rygter har floreret under dette års off-season, nogle er blevet gjort til virkelighed mens andre er forblevet rygter. En af de mest omtalte spillere har været Invictus Gaming toplaner, Kang "TheShy" Seung-lok. 

TheShy, der af mange anses for at være verdens bedste spiller, har været omdrejningspunkt for adskille rygter den seneste uge - og det er på trods af, at hans kontrakt med det kinesiske superhold, løber frem til november 2021. Det største rygte handlede om muligheden for et skift til den legendariske koreanske organisation, T1 (tidligere SKT Telecom T1). De skulle angiveligt have tilbudt at købe TheShy fri fra kontrakten, for intet mindre end $10 millioner - eller 67.8 millioner kroner. 

Rygterne har faktisk fået så meget opmærksomhed, at det er begyndt at gå ud over TheShy's omdømme i Kina og hans sindstilstand. Invictus Gaming mener, at mange af rygterne er blevet startet for at gøre netop det:

The recent rumors surrounding TheShy on various online communities have all been maliciously fabricated. Currently, such rumors are affecting the players’ reputation in a negative way.

Siden Invictus Gaming blev verdensmestre i 2018, har TheShy været en af de mest eftertragtede spillere i de store regioner. På trods af et fald i holdets samlede niveau i år, er TheShy fortsat på toppen hvor han, med sin laning phase og evner som playmaker, overskygger alle modstandere. Derfor er Invictus naturligvis også interesserede i at beholde ham så længe som muligt. TheShy er, som nævnt, fortsat under en bindende kontrakt med holdet, og han har desuden selv gjort det klart, at han ikke er interesseret i et skift. 

Holdet advarer nu fans om, at de folk, der starter og videredeler rygter kan blive sagsøgt:

We will be taking legal action to those that personally attack [TheShy] and spread rumors about him.

Mens harmløs spekulation er sundt for fællesskabet - og den spænding man bygger op til næste sæson -, er der ikke plads til rygter om en superstjerne, der forlader sine holdkammerater fordi deres præstationer var ringe, eller fordi han ikke bliver betalt nok. TheShy har nemlig før sagt, at hans kærlighed og respekt til holdkammeraterne løber dybt. Selv hans løn har ikke ændret sig i de to år, der er gået siden han blev en del af holdet. Ønsket om at udnytte hans stjernestatus til at tjene mere, har tydeligvis ikke overskygget hans ønske om fortsat at spille for Invictus Gaming.
Det ligner altså ikke, at TheShy og Faker på samme vil blive en realitet.