I sidste uge blev detaljerne af Astralis Groups kommende børsnotering offentliggjort. I følge nyheden skal der helt specifikt samles mellem 125-150 millioner kroner ind via aktier. 

Aktierne er fra i dag på markedet, hvilket betyder at det nu er muligt at købe sine aktier til og med d. 29 November, hvor tegningsperioden lukker - se det lidt som et preorder på det nyeste gaming gear. 

Aktien koster, som lovet, 8.95 kroner pr. aktie, og for at få fingerne i nogle af dem skal der købes et minimum af 450 aktier, svarende til 4027,5 kroner. Selve børsnoteringen kommer til at foregå d. 9 December.

Hvis man er interesseret i at købe Astralis aktier, kan man som sagt gøre det lige nu og her. Aktien kan både købes via ens egen bank, eller på Nordnet, som er en af nordens største internetmæglere. Til sidst kan man også købe på mere gammeldags manér, hvor man udfylder en "tegningsblanket" og indleverer den til selskabet. 

Vil man høre mere om Astralis Group, og den kommende børsnotering, kan man på onsdag møde hele selskabets ledelse til Investormøde i Tivoli Congress Center. Alt information om dette kan findes lige her.