Efter en vellykket semifinale var det lige på og hårdt for Heroic, der blot en time efter skulle ud i finalen. Med én bo3 fra at kunne løfte trofæet gik danskerne i kamp mod tyske Sprout, der på papiret var en modstander de skulle kunne håndtere.

Finalen bød, som forventet, på godt spil fra de danske drenge. Allerede på første map fik danskerne opbygget sig en føring i første halvleg - efterfulgt af en endnu bedre anden halvleg på t-side, Train. Kampen sluttede uden de store problemer med en dansk sejr.

På andet map fik danskerne lov til at spille deres eget map-pick, i form af Inferno. I første halvleg fulgtes de to hold pænt ad, men hvor man hele tiden gik med en fornemmelse af at Heroic havde overhånden. I anden halvleg bekræftede Heroic også at de var det bedste hold, hvor især Cadian brillerede.

Heroic vinder finalen 2-0, med cifrene Train (16-9) og Inferno (16-10). Danskerne går også igennem turneringen uden at tabe et eneste map.

Allerede d. 29 November får vi fornøjelsen af at se Heroic igen, hvor de spiller til DreamHack Open Winter, sammen med blandt andre Tricked