Det var knald eller fald for North da de til aften mødte NiP, i den sidste gruppekamp til ESL Pro League kvalifikationens runde 2. De sidste par dage har danskerne præsteret svingende, hvor de lagde ud med en sejr over BIG, efterfulgt af et nederlag til G2 i går.

Her til aften skulle den sidste kamp spilles, og North var tvunget til at vinde 2-0.

Kampen startede ud på Overpass, og det lignede fra start at danskerne kunne have en chance for at levere det perfekte resultat. Efter de første 15 runder var North foran 11-4, hvilket sendte håb ud til de danske fans. I anden halvleg faldt det hele dog fra hinanden, da North havde svært ved at finde runder på ct-siden. Heldigvis fik North samlet sig hen mod afslutningen af mappet, men overtid var ikke til at undgå. Efter to gange overtid lukkede North kampen 22-19.

På andet map, Nuke, skulle det hele afgøres. Vinderen af mappet ville sikre sig en billet til Odense, taberen ville være ude af turneringen. Endnu en gang var det North der kom flyvende fra start, og en stor streak resulterede i en føring på 11-4 ved pausen. I anden halvleg vandt danskerne pistol runden, hvilket var nok til at skabe en afgørende føring. North lukkede mappet 16-5, og sikrer sig, som det tredje danske hold, en plads i Odense.

Tilbage mangler der stadig at blive fundet to europæiske hold til den store finale. Pladserne vil de kommende dage blive delt ud når den sidste kvalifikations gruppe bliver spillet. De fire hold der kæmper er FaZe, Fnatic, Vitality og HellRaisers

Finale eventet bliver afviklet i Odense fra d. 3-8 December.