DreamHack Open Atlanta er startet, som den kommende weekend vil byde på god Counter-Strike, fra hold vi normalt ikke ser til turneringer særlig ofte.

Som vi efterhånden er vant til, er der også dansk deltagelse, nemlig i form af Heroic, der også må siges at være de helt store favoritter til turneringen. Heroic fik også fornøjelsen af at spille i turneringens første kamp - her mødte de amerikanske Triumph


Kampen var en bo1 på Nuke. På papiret er det to mandskaber hvor niveauforskellen er enorm. Heroic ligger pt. som nummer 16 i verden, hvor Triumph er til at finde som nummer 55. 

Kampen var, som forventet, en meget ensidig forestilling, hvor Heroic havde kontrol hele vejen igennem. Fra første halvleg kunne danskerne sætte sig hurtigt på kampen, og gik til pause med en føring på 9-6. 

I anden halvleg fik Heroic sat Triumph helt af, da de slet ikke kunne følge det høje tempo. Heroic lukkede kampen 16-6. 


I de kommende timer skal de resterende seks hold i turneringen spille deres åbningskamp, efterfulgt af gruppernes vinderkampe, hvor Heroic endnu en gang skal i ilden. Med en sejr kan danskerne sikre sig en plads direkte i semifinalerne. 

Danskerne kommer til at møde vinderen af Sprout og Illuminar Gaming. Kampen forventes at starte ved midnat. 

DreamHack Stream