Gaming og esport er eksploderet over de sidste par år. Det har marketingbureauerne også fået øjnene op for. Og da Twitch er den førende gaming platform indenfor streaming, så et det i særdelshed på Twitch, at marketingbureauerne er i øjeblikket.

Det giver en række gode fordele for dig som gamer. Lad os se, på, hvad det er:

Kan man tjene penge på streaming?

Det korte svar er: Ja.

Men kan alle tjene penge på streaming? Der bliver svaret knap så entydigt: Måske kan du, måske kan du ikke.

Den gode nyhed er dog, at det i høj grad afhænger af dig som gamer, og derfor kan du gøre noget ved det. Lad os se på, hvad du kan gøre:

Antal seere, brug af chat-rummet, og antal følgere er tre ting som du skal have fokus på, for at få succes som streamer. Er dine tal på disse områder meget lave, så skal du ikke regne med, at der er nogle brands eller virksomheder, der kontakter dig, i forhold til at lave markedsføring via Twitch, Mixer eller YouTube.

Du skal derfor tiltrække flere følgere, og være god til at chatte med dine seere. Det er noget man kan øve sig i at blive bedre til. Prøv at lure de succesfulde streamers af på Twitch og se, hvad de gør. Det er dog ikke tanken, at du skal kopiere de succesfulde streamers 1:1. Du skal derimod finde din egen stil.

Din stil kan eksempelvis være du:

  • Er super god til FIFA, LOL eller CS.
  • Er specialist i en af de mindre populære spil
  • Spiller et ikke voldeligt spil a la: Hearthstone, Minecraft eller Rocket League
  • Er humoristisk
  • Er let at forstå, dvs. du ikke mumler, når du taler
  • Er god til at vise tips og tricks

Har du fået lyst til at vise, hvor god du er som gamer via din foretrukne streaming-platform, så kan tjene penge som Twitch, Mixer eller Youtube influencer, så klik her: Find gaming sponsors