ESL Pro League season 10 kvalifikationen er tilbage, med runde to, hvor 8 hold kæmper om de sidste fire pladser til det store finale event i Odense. Sidst der blev spillet EPL kvalifikation kvalificerede både Astralis og Heroic sig, samt Mousesports og NaVi.

I anden runde af kvalifikationen kæmper holdene der ikke helt klarede den i runde 1. De 8 hold er delt op i to grupper af fire hold. Danske North er i gruppe A, som i aftes var i aktion. North startede ugen ud med at møde BIG, der endnu en gang viste sig at være en svær modstander.

Kampen startede ud på Mirage, hvilket måske var overraskende for mange, da North over de seneste tre måneder kun har vundet 1 ud af 8 kampe på mappet. Fra første halvleg kunne det også tydeligt ses hvilket hold der var mest komfortabel, og med en føring på 9-6 til BIG ved halvlegen, var der meget de danske drenge skulle indhente. I anden halvleg fik North slet ikke fat, og tabte 16-7.

På andet map, Train, blev det en meget tættere omgang. Med en god ct-side fra begge hold skulle vi helt ud i runde 30 før der blev fundet en vinder. Heldigvis var det North som trak det længste strå, da de vandt 16-14.

Kampen skulle afgøres på Nuke, hvor danskerne endnu en gang var et skridt bagud efter første halvleg. I anden halvleg fik North lukket hullet, og ved stillingen 11-11, kunne kampen gå begge veje - kampen måtte endda i tre gange overtid før en vinder blev fundet. Henne i tredje overtid fandt North det ekstra gear frem, som var nok til at lukke kampen 25-21.

I morgen spiller North mod G2 Esports, der tabte til NiP i deres første kamp. Med en sejr vil North være meget tæt på at sikre sig en plads i Odense.

Kampen starter kl. 22:15 og kan følges på nedenstående link.