Dette års off-season har allerede bragt væsentlige nyheder med sig. Svenskeren og Zeyzal rykker til Evil Geniuses, TSM's cheftræner (Zikz) skifter til 100 Thieves - men den største nyhed indtil videre har dog intet med et holdskift at gøre.

Det er i stedet den toårige millionaftale, som top laner Heo "Huni" Seung-hoon har indgået med Dignitas (tidligere kendt som Clutch Gaming. Aftalen, der lyder på $2.3 millioner (15.6 millioner DKK), vil gøre Huni til en af de bedst betalte spillere i regionen. Den skubber ham op i nærheden af endnu en koreansk toplaner, Impact fra Team Liquid, når det kommer til deres årlige løn. Impact underskrev en treårig aftale med Liquid tilbage i 2017, hvor aftalen blev vurderet til at have ligget omkring $3.4 millioner (23 millioner DKK). 

Med en kontrakt, der stod til at udløbe her i november, har Dignitas sørget for at holde fast i et af de mest elskede ansigter i professionel LoL. På trods af svingende præstationer fra Huni, har han altid haft uendelige mængder af opbakning fra fans verden over. Når man har gjort karriere på hold som Samsung Galaxy, Fnatic, Immortals og SK Telecom T1, kan man ikke undgå at opbygge et stærkt brand som spiller.

Mens aftalen er i hus er der et rygte, som har floreret de sidste par dage. Rygtet går på, at Huni skifter til mid lane. Travis Gafford snakkede om det i hans seneste YouTube video, hvor han indikerer, at oplysningerne er kommet fra ESPN. 

Skulle rygtet vise sig at være sandt, bliver det interessant at se hvad det betyder for den nuværende mid laner, Damonte. Laver Damonte en Perkz og skifter til ADC - eller måske en helt tredje rolle - og hvis han gør, hvad betyder det så for resten af holdet?
Alle spillerne fra Clutch Gaming rykkede med til Dignitas, men idet at Huni nu har fornyet sin kontrakt, efterlader det kun én spiller med en åben fremtid - nemlig jungleren, Lira. Hans kontrakt er endnu ikke blevet fornyet, så Dignitas har på alle måder mulighed for at revurdere holdet og foretage, hvad de mener er, nødvendige ændringer.