Astralis har netop spillet finalen til IEM Beijing, hvor de mødte 100 Thieves. De to hold mødtes tidligere i turneringen, hvor Astralis hev en 2-0 sejr hjem. Selvom dagens finale var en bo5, var danskerne stadigvæk kæmpe favoritter til at vinde turneringen. 

I går vandt Astralis deres semifinale mod FaZe, i en af de mest dominerende bo3 kampe vi længe har set. Danskerne vandt henholdsvis 16-0 og 16-2, og fik for alvor hævn fra deres kamp i København sidste weekend. 


Astralis |3-0| 100 Thieves

Vertigo

Første map var Vertigo, og klart den tætteste. I første halvleg fulgtes de to hold pænt ad, og efter de første 15 runder var danskerne knebent foran med 8-7. I anden halvleg var kampen fortsat tæt, men med et ekstra gear vandt Astralis 16-14. 

Nuke

Andet map bød på Nuke, hvor danskerne aldrig gav 100T et ben til jorden. Med en dominerende t-side kunne de gå til pause foran med 11-4. I anden halvleg snuppede Astralis pistol runden, og lukkede kampen 16-5. 

Train

Tredje, og sidste map, var på Train. Endnu en gang startede danskerne kontrolleret ud, og lukkede fuldstændig ned for det australske mandskab. På ct-siden fik Astralis sikret sig 12 runder, hvilket var rigeligt til at lukke kampen i anden halvleg, 16-3.


Efter en sløj turnering i København kommer Astralis godt tilbage, ved at smadre IEM Beijing uden at tabe et map. Astralis kan gå hjem med endnu et trofæ til samlingen, samt 850.000 kroner.