Hvis man er Call of Duty fan så puds brillerne og læs med her. Det er nemlig blevet offentliggjort at den store streamer Dr Disrespect og NBA-stjerne Klay Thompson, går sammen i et samarbejde med indsamlingsplatformen Omaze. Hvis man donerer penge til det gode formål får man chancen for at vinde en tur til Amerika, hvor man kommer til at spille med de to stjerner. De indsamlede penge går til amerikanske krigsveteraner. 

Alt dette blev i går offentliggjort på twitter: Hvis man står og synes det hele lyder spændende, kan man gå ind og donere penge via Omaze, og automatisk få lodder i konkurrencen - jo større beløb man donerer, jo større chance har man også for at vinde. 

Er man så heldig at vinde bliver man, sammen med en ven, fløjet til Amerika, hvor man bliver bosat på et 4-stjernet hotel. Derudover kommer man selvfølgelig til at spille med både Dr Disrespect og Klay Thompson. Det hele vil blive streamet på Dr Disrespects Twitch kanal. 

Går man ikke hen og vinder, har man stadig støttet et godt formål. Alle pengene går nemlig til "Call of Duty Endowment" som er en organisation der hjælper amerikanske krigsveteraner med at komme i arbejde. I følge organisationen bliver en veteran hjulpet i arbejde for hver 522 dollars der bliver doneret. I alt har organisationen hjulpet over 63.000 veteraner.  

Konkurrencen løber indtil d. 20 Januar 2020, og vinderen bliver annonceret d. 5 Februar 2020. 

Læs mere og doner lige her.


333
Paracon
589 kr.
430
Paracon
1099 kr.
1489
Nordic
1599 kr.
363
PUBG
649 kr.
563
Ny
449 kr.