IEM Beijing blev tidligt i morges skudt i gang, hvor danske Astralis fra start var til at finde på programmet. Danskerne kæmper, sammen med 7 andre hold, om titlen og 125.000 dollars. Udover pengene giver førstepladsen også en billet til IEM Katowice i 2020. 

Astralis startede turneringen ud med at møde hjemmeholdet ViCi. I kampen var det klart fra starten at der er flere niveauers forskel mellem de to hold. Astralis vandt begge maps uden problemer med cifrene 16-5 (Inferno), 16-4 (Nuke)



Med en sejr i bagagen skulle Astralis op imod 100 Thieves - tidligere kendt som Renegades - i en kamp om at toppe gruppen. 100 Thieves lagde ud med at slå ENCE på dominerende hvis, så der var lagt op til en svær kamp. 

Kampen startede ud på Inferno, hvor Astralis, på trods af en dårlig start fik danskerne styr på tingene og vandt med en solid margin. På Nuke viste danskerne også at deres dårlige præstation i København er fortid, og skyder 100 Thieves ud af banen. Danskerne vandt med cifrene 16-10 (Inferno), 16-9 (Nuke)



Med dagens to sejre topper Astralis gruppe A, og er dermed allerede videre til semifinalerne. Danskerne skal igen i kamp på lørdag kl. 07:00.

Turneringen fortsætter igen i morgen tidlig fra kl. 05:00 hvor grupperne bliver spillet færdig. 

ESL A Stream 

ESL B Stream