Efter en forfærdelig start for Astralis i går til BLAST Pro Series København var der i dag kæmpe pres på danskerne. Med en fyldt Royal Arena i ryggen var Astralis tvunget til at vinde alle dagens tre gruppekampe, for at have en chance for at gå videre. 

Sammen med 12.000 danske fans var Astralis klar til at tage kampen op, og en god start var altafgørende. Dagens første modstander, og muligvis også den sværeste, var Team Liquid


Astralis vs. Team Liquid

Mappet var Nuke, hvor Astralis fik en fantastisk start, fuldstændig i modsætning til deres præstation i går. Med stor overlegenhed, på CT-siden, havde danskerne en komfortabel føring på 12-3 ved pausen. 

På T-siden taber danskerne pistolrunden, men får hurtigt samlet sig selv op og vandt efterfølgende runde. På trods af nogle efterfølgende runder til Liquid, blev kampen lige nøjagtig ikke helt tæt. Astralis lukkede kampen 16-10. 


På trods af en sejr til danskerne er der stadig langt vej til en finale. I næste spillerunde skal Astralis op imod NaVi, og igen er en sejr nødvendig. 

Følg det hele på Twitch og TV2 Zulu. 


363
PUBG
649 kr.
1183
Nordic
699 kr.
333
Paracon
589 kr.
323
Paracon
999 kr.
1489
Nordic
1599 kr.