Kvartfinalerne til Worlds 2019 er konkluderet, og vi står nu tilbage med de fire bedste hold til turneringen. I dag blev de sidste to kvartfinaler spillet - med dansk deltagelse i dem begge - og det gik ikke stille for sig. 


SKT |3-1| Splyce

Den første kvartfinale var mellem SKT og Splyce, en kvartfinale der for mange allerede var afgjort på forhånd. SKT er en af de helt store favoritter til at løfte trofæet i Paris, og har igennem turneringen vist virkelig flot spil. Splyce kom forholdsvis sikkert ud af deres gruppe, men på trods af det, var der på ingen måder store forventninger til dem i dag. 

De første to kampe i kvartfinalen viste også at SKT har et niveau, når det virkelig gælder, som Splyce ikke kan komme i nærheden af. Med en 2-0 føring til Koreanerne lignede det et klokkeklart 3-0 sweep. I tredje game fik Kobbe og co. dog vendt rundt på det hele, da de efter et flot early/midgame fik en solid føring, som de snowballede til en overraskende sejr. I fjerde kamp bed Splyce igen fra sig, efter et flot earlygame, og kunne følge med langt hen af vejen. Desværre lukkede SKT ned for det sjove da tingene spidsede til, og vandt 3-1. 


G2 Esports |3-1| DAMWON Gaming

Den sidste kvartfinale - og nok den de fleste havde ventet på - var de forsvarende MSI mestre fra G2 Esports mod det unge Damwon mandskab. Med weekendens tidligere resultater var G2 også vestens sidste håb for et hold i semifinalerne - så presset var enormt. 

Som forventet blev det et brag af en kvartfinale, hvor G2 lagde ud med at vinde første game ved at spille stille og kontrolleret hele vejen igennem. Game to gik den helt modsatte vej da G2 eksperimenterede med en meget unik teamcomp, som desværre ikke gav pote. I både game tre og fire stod der G2 over hele skærmen, da de fuldstændig tromlede Damwon i begge earlygames, hvilket var nok til at vinde begge kampe, og sikre sig en plads i top 4. 


Med weekendens resultater har vi nu tre asiatiske hold tilbage, og blot ét hold fra vesten. Derudover er der to danskere tilbage i turneringen - henholdsvis Caps og Wunder.

I næste weekend bliver semifinalerne spillet. Den første er mellem de kinesiske hold IG vs. FPX, på lørdag, og derefter G2 vs. SKT om søndagen. 

Følg med på Riot Games Twitch


333
Paracon
999 kr.
440
Paracon
1099 kr.
373
PUBG
649 kr.
1505
Nordic
1599 kr.
1194
Nordic
699 kr.