Heroic har netop spillet finalen til DreamHack Open Rotterdam, i kampen om 335.000 kroner. Organisationen har ikke vundet et offline trofæ siden Toyota Master Bangkok tilbage i 2018, så der var alt at spille for. 

Aftenens modstander var CR4ZY, der for første gang spiller et event uden Nexa og Hunter, der for nyligt er hoppet over til G2 Esports


Heroic |1-2| CR4ZY

Finalen startede ud på Nuke, hvor danskerne kom flyvende fra start. Med en flot halvleg, fra både CadiaN og b0RUP, fik CR4ZY ikke et ben til jorden, og måtte gå til pause bagud med hele 2-13. I anden halvleg skulle der ikke mange runder til før Heroic lukkede kampen sikkert 16-3. 

Mirage var det CR4ZY's tur til at fyre den af, uden det store modsvar fra danskerne. Ved halvleg var CR4ZY foran 11-4. I anden halvleg formåede Heroic heller ikke at finde fodfæste, og måtte selv tage et stort nederlag på 16-5. 

Hele turneringen skulle afgøres på Inferno, som Heroic til turneringen endnu ikke har vundet på. Med det sagt var det danskerne der kom klart bedst fra start, men lidt efter lidt kom CR4ZY tilbage og gjorde halvlegen så tæt som den kunne. Heroic gik til pause med en kneben føring på 8-7. I anden halvleg vandt Heroic endnu en pistolrunde, men det var stadig ikke nok til at slå det afgørende hul. I stedet var det CR4ZY som vandt den ene runde efter den anden, og kunne lukke kampen 16-12.


Allerede i morgen er der mere top Counter-Strike på programmet, da StarSeries i-League skydes i gang, hvor både HeroicNorth og Karrigan med Mousesports er med. 

Turneringen starter i morgen kl. 09:00 hvor netop North og Mousesports skyder turneringen i gang.

StarSeries Stream