Udover at League of Legends 10 års jubilæum var en kæmpe milepæl for spillet, og for Riot Games, har det også fungeret som en platform for præsentationen af spiludviklerens fremtidige planer.

Når man ikke følger med i de mange kampe ved Worlds 2019, kigger man måske på det nye kortspil, Legends of Runeterra, det kommende FPS spil eller læser op på de tilgængelige informationer om den nye animerede serie. 

Er man stadig ikke tilfreds - brænder behovet for League of Legends relateret indhold stadig? Så er der også en ny dokumentar tilgængelig på Netflix. Den går under navnet League of Legends Origins.

Den Oscar-nominerede instruktør, Leslie Iwerks, tilbyder gennem 1 time og 17 minutter, hendes syn på spillets vej til toppen. Den turbulente start stilles i kontrast til den enorme vækst vi har set ved esport - og spilbranchen i det hele taget. 

Gennem filmen kommer man til at høre fra LCS kommentator, Joshua "Jatt" Leesman, og den tidligere professionelle spiller, nu ejer af G2 Esports, Carlos "Ocelote" Rodriguez. Udover at have været konsulenter på filmen, tilbyder de deres egne perspektiver på spillets historie. 
De tager os med tilbage til nogle af de vigtigste øjeblikke gennem årene, f.eks. Season One Championship i 2011, som lagde fundamentet for det World Championship som vi kender i dag, og dengang LCS blev grundlagt, hvilket på alle måder ændrede esports formatet og produktionen bag. 

Gennem hendes cameo, fortæller den populære streamer Imane "Pokimane" Anys, også hvordan spillet ændrede hendes liv - og revolutionerende streaming som en profession. 

Dokumentaren er nu tilgængelig på Netflix