Oven på et hav af annonceringer, i kølvandet på League of Legends' 10 års jubilæum, har Riot Games også frigivet yderligere informationer om den kommende champion Senna, og de planlagte VGUs (Visual and Gameplay Updates) til Fiddlesticks og Volibear.

Selvom de andre projekter i den grad har stjålet rampelyset, kommer League på ingen måde til at lide derunder. Med preseason én måned væk, er der allerede en masse nye ting at se frem til. 


Senna - The Redeemer

Fulgte man med under de mange offentliggørelser, natten mellem tirsdag og onsdag, fik man en kort introduktion til Senna. Selvom hun for nogen har været kendt siden Lucian blev introduceret, er hun således helt ny for andre. 

Riot Games

Lucians lore vidner om en hel del sorg ved tabet af hans far Urias, og senere, tabet af hans elskede Senna. Efter flere års jagt på gerningsmanden, Thresh (the Chain Warden), fik han endelig sat hende fri og hun slutter sig nu til de øvrige champions på Summoners Rift. Se hendes filmiske introduktion herunder:


Senna
bliver beskrevet som en utraditionel marksman. Holdet bagved fortæller, at de fra start vidste Senna skulle være en marksman - men også at hun skulle være i stand til at spille på lane sammen med Lucian. Deres samarbejde kommer til at hvile på Lucians evne til at kæmpe close range, mens Senna yder opbakning på afstand. Hun kommer dermed til at ind under hendes helt egen kategori; Supportive Marksman.

Med Senna tilstede i spillet, vil Lucian få helt nye voice lines, der bygger på deres historie. Konkret gameplay og behind-the-scenes fra hendes udvikling vil blive frigivet i den nærmeste fremtid - se med på andendagen af Worlds kvartfinaler.


To nye champions?

Før vi går videre til Fiddlesticks og Volibears rework, skal vi lige snakke lidt om de to nye champions som Riot også har givet små hints til. Begge bliver naturligvis introduceret efter Senna, men vi har allerede nu nogle småting at gå efter.

Riot Games

Den første champion vil være endnu en marksman, der kommer til at kræve den samme mængde disciplin og træning fra spilleren, som kendetegner denne champions eget liv. "Swapping through them like the cycles of the moon" kan indikere en forbindelse til elementer eller tidspunkter/timing, som kommer til at afgøre spillerens succes på denne champion. Et gyldigt gæt er i hvert fald, at man får mulighed for at skifte imellem et udvalg af våben. Det hentyder sætningen; mastering diverse weapons of faith, på alle måder til.
Det eneste visuelle vi har adgang til, er billedet af de 12 gyldne kugler, som tydeligvis hænger sammen.

Den anden champion beskrives som en smokin' hot juggernaut. Juggernaut - mastodont på dansk - betyder for sig selv; en stor, magtfuld og overvældende kraft. Der er gået over syv år siden der sidst blev introduceret en juggernaut i spillet - nemlig da Darius trådte ind på Summoners Rift den 23. maj 2012.
Han/hun kommer fra the Underground, og man kan derfor roligt regne med at denne champion trives i intense fights, hvor de gerne befinder sig midt i det hele. 


Fiddlesticks rework

Siden både Fiddlesticks og Volibears reworks blev annonceret for godt tre måneder siden, har vi ikke hørt meget fra holdet bag. Det ændrer sig dog nu, hvor vi både har fået en forsmag på den visuelle opgradering, samt forandringerne til deres kit. 

Efter feedback fra League fællesskabet, har designerne valgt at skrue op for det, som gerne skal kendetegne Fiddlesticks, og alle verdens fugleskræmsler, nemlig frygt. En af idéerne var at udstyre ham med flere forskellige stemmer, og dermed gøre hans voice over til endnu et våben.
Derudover, vil hans abilities i højere grad komme til at handle om at skræmme og manipulere hans modstandere. Hans point-click effekt, som vi kender fra hans Q (Terrify), vil fortsat kendetegne championen. Hvad der dog er interessant, er følgende beskrivelse:

Experienced Fiddlesticks players will wreak mental havoc on their victims as they question what is real and what is merely a terrifying effigy.

Dette kunne i princippet betyde mange ting, men det første jeg tænkte på var, at det kunne være enormt cool hvis Fiddlesticks kunne få sine modstandere til at hallucinere (question what is real). Ligeledes kunne det betyde, at han måske vil kunne manipulere terræn og bruge eksterne faktorer til hans fordel. På samme måde som Nocturne kan med hans ultimate (Paranoia), kommer Fiddlesticks altså til at kunne påvirke hvordan modstanderne ser og oplever spillet. 


Volibear rework

På trods af, at Volibear - og Fiddlesticks - begge er blevet spillet under dette års Worlds, er der fortsat mange argumenter for, at begge champions - nogle af spillets ældste - kunne trænge til en VGU.

I første omgang havde designerne udforsket muligheden for at øge hans status som en unstoppable trussel, men er i stedet gået over til at fokusere på hans manipulering af lyn. Idéen er at lave ham om til The God of Storms, ved at forbedre hans mulighed for at benytte lyn og torden mod fjendtlige champions og bygninger.

De første visuelle designs til den nye Volibear, blev ikke taget godt imod af fans og Volibear mains. De syntes at et horror inspireret look, trak ham for langt væk fra den champion som de har brugt så mange timer med. 
Designerne har derfor fokuseret på at opgradere hans nuværende look i stedet for at ændre det. Han kommer til at have den samme majestætiske udstråling som altid, men pakket ind i et endnu mere godlike - for at bruge designernes egne ord - udseende.

På trods af de store fremskridt, skal vi nok ikke forvente at se disse updates inde i spillet i den nærmeste fremtid. Der går gerne nogle måneder før den næste runde af informationer bliver frigivet, og derefter kan man så begynde at tænke på rulle opdateringerne ud. 


En jungler og en solo laner - flere nye champions

Vi slutter denne gennemgang af med endnu flere hints om nye champions. Udover de to vi snakkede om tidligere i artiklen, har Riot nemlig også sagt at der er flere champions i de tidlige stadier af udvikling.

Dem kan vi forvente at se mere til på det næste roadmap i 2020, men indtil videre kan vi fortælle at der er tale om en finurlig jungler og en solo lane melee carry

Det originale Champion Roadmap (October 2019) kan læses her.