I har sikkert hørt om alle de nye ting som Riot Games har i støbeskeen. Et nyt kort- og FPS spil var bare to af mange initiativer, som skulle være med til at fejre spillets 10 års jubilæum.

Festlighederne - som de kalder for The 10 Days of Gifting - kommer til at stå på i 10 dage, hvor loyale fans vil blive belønnet for deres kærlighed til spillet. Alle accounts, der er oprettet før den 16/10, kan nemlig optjene vanvittige præmier fra i dag (eventet skulle starte i aften kl. 21:00 dansk tid).

Med vanvittige ting som 25 Prestige Points, to Gemstones og et Legendary Skin på dag 10., har man på alle måder et incitament til at logge på hver dag!

Kigger man endnu en gang, vil man dog også set at der vil være en bonuspræmie når festlighederne afsluttes. I går annoncerede en repræsentant for Riot, at man i denne boks kan låse op for et helt nyt Annie skin. De har passende kaldt det for "Annie-versary", og det ligner at Teemo har bidraget med en god mængde inspiration. 
Personligt synes jeg han er slem nok i hans normale størrelse og nu skal han simpelthen rumstere på Summoners Rift i bjørnestørrelse. 

Skulle man være forhindret i at logge ind en af dagene vil man, i en kort periode efter eventet er slut, have mulighed for at indsamle de præmier man mangler.