Astralis og North har netop spillet til ESL Pro League, hvor de, i samme gruppe, kæmper om en direkte billet til finalerne i Odense senere i år.

I går startede Astralis ud med en sejr, hvorimod North lagde gruppen ud med et nederlag til Fnatic. Der var derfor meget på spil for især North, som med et nederlag ville sætte sig selv i en utrolig svær situation.

Kampen startede ud på Inferno, der i første halvleg bar præg af tæt spil. I anden halvleg vendte Astralis dog kampen på hovedet, og vinder kampen uden problemer.

På andet map, Train, blev det meget tættere. I første halvleg sad North på kampen, hvilket gav dem en solid føring ved pausen. I anden halvleg gjorde Astralis hvad de gør bedst, nemlig at sætte sig på kampen, men det var ikke nok til at undgå overtid. I overtiden vandt Astralis 4-2, og på trods af at Kjærbye endte på 40 kills var det ikke nok for North.

Med dagens resultater ligger Astralis sig i toppen af gruppen, sammen med Fnatic, som de møder i morgen i en alt afgørende kamp. North kommer derimod til at kæmpe om overlevelse i turneringen når de møder Aristocrazy

I morgen kan man følge Astralis i deres kamp fra kl. 18:25, og North fra kl. 22:15.