Vi er nu halvvejs i Worlds 2019 group-stage, efter at den fjerde dag med kampe i dag er blevet spillet. Dette betyder at alle hold har spillet tre kampe, hvilket er nok til at vi så småt kan drage nogle konklusioner på turneringen. 

For de vestlige hold er det blevet til meget blandede resultater, da nogle hold har klaret sig godt, men desværre også mange der, på nuværende tidspunkt, står med det ene ben ude at turneringen. 

Et af de hold som har fået en rigtig svær start er Fnatic, der er endt i "group of death" hvor konkurrencen er benhård. På trods af de høje forventninger har Broxah og co. endnu ikke leveret, og slutter dagen med en score på 1-2. Både SKT og RNG er foran, hvilket tvinger Fnatic til at finde deres bedste form frem til de sidste dage. 

Også Splyce og Cloud 9 slutter dag 4 med en score på 1-2. Især Splyce må anses som en skuffelse eftersom de er endt i en af de mest overkommelige grupper. Netop Splyce var i går tæt på at slå en af turneringens favoritter, nemlig FPX, men måtte se sig slået efter et baronsteal

Set på den lyse side er både G2 Esports og Team Liquid fint med i deres grupper. G2 topper deres gruppe med en score på 3-0, og Liquid deler førstepladsen i gruppen med en score på 2-1. Alt er derfor stadigvæk åbent, men indtil videre ser det bedst ud for de vestlige førstes seeds. 

Stillingen i de fire grupper så derfor således ud: 



Worlds 2019 fortsætter igen torsdag, hvor sidste halvdel af group-stage begynder. Følg med fra kl. 15:00 på nedenstående link. 

Riot Games Twitch