Efter et skuffende år for Team Solo Mid har der de seneste måneder været meget spekulation om roster ændringer til 2020 sæsonen. Især den danske stjernemidlaner Søren "Bjergsen" Bjerg har været utrolig omtalt, om hvorvidt han ville forlænge sin kontrakt ved TSM, eller om han for første gang i mange år, skulle ud og finde et nyt hold. 

Ventetiden er nu ovre, efter at det i går aftes blev offentliggjort at Bjergsen endnu en gang har forlænget sin kontrakt med TSM, og bliver i organisationen den kommende sæson. Bjergsen har spillet for holdet siden 2013, og er gennem årene blevet ansigtet for organisationen, og ikke mindst den faste leder. 

Ud over kontrakten er det også blevet offentliggjort at Bjergsen er blevet medejer af TSM, hvilket sjældent er set før i esport-scenen. 

Der er stadig rig mulighed for at TSM, inden 2020 sæsonen, skifter ud i mandskabet. Det seneste år har der været meget ustabilitet på holdet, hvor især jungler rollen har været svingende. Derudover er det også spået af mange at den danske ADC Jesper "Zven" Svenningsen muligvis vender tilbage til Europa. 

TSM lagde året ud med en andenplads i første split af LCS, hvor de var blot én kamp fra at vinde trofæet. I summer-splittet gik det dog helt galt, da de allerede i kvartfinalerne røg ud. Sidst men ikke mindst var TSM kun én kamp fra at kvalificere sig til Worlds 2019, men blev forhindret af Clutch Gaming