The League of Legends World Championship er, og har altid været, et meget specielt event. Udover at være den vigtigste turnering for de professionelle spillere, er det også den turnering, der runder hvert år - hver sæson - af. 

På trods af, at det altid har været en god oplevelse at følge kampene hjemmefra, er der ingen tvivl om, at det på ingen måde slår at se dem live. Derfor arbejder Riot Games konstant på at forbedre oplevelsen for alle fans, og med introduktionen af Pro View tilbage i maj, tilføjede de noget eksklusivt til dem, som ikke fysisk kan være tilstede.

Udover den primære udsendelse som vi er vant til at se, giver Pro View nemlig også adgang til alle spillernes personlige synsvinkler. På den måde kan man følge sine favoritter gennem en hel kamp - en hel turnering - og ikke gå glip af et eneste klik, bevægelse, ping eller hurtigt kig på scoreboard.

I år er således også første gang, at Pro View er tilgængelig under Worlds. Udover at produktet kan gøre turneringen til en mere personlig oplevelse, da man som fan kan tilpasse ting som man ønsker, får man også mulighed for at følge spillere, man måske normalt ikke ser.
Jeg vil også vove den påstand, at det kommer til at være en helt anden oplevelse at se spillerne konkurrere i deres livs vigtigste turnering, i forhold til at se dem spille soloqueue fra deres teamhouse.

For $15 giver Worlds Pro View dig ubegrænset adgang under hele turneringen. Så uanset om du er fan af Caps, Faker, Uzi eller en helt fjerde, så har du mulighed for at følge dem helt tæt på. Med i prisen er desuden også VODs fra LCS, LEC og LCK Summer Split, samt Rift Rivals og MSI.
Vi kan derfor varmt anbefale tilbuddet, som kommer til at give, selv de mest garvede fans, en speciel oplevelse.

Gruppespillet starter fra i dag, den 12. oktober, hvor Fnatic og SK Telecom T1 mødes i åbningskampen kl. 14:00. Så hvem kommer dine øjne til at være på?