Den første gruppe til den europæiske del af ESL Pro League er konkluderet, og det blev med blandede resultater for de danske spillere. Det nyligt ændrede Optic mandskab måtte se sig slået med en fjerdeplads i gruppen, hvorimod Karrigan og Mousesports gik hele vejen til tops. 

Optic startede ugen ud med en svær kamp mod FaZe, hvor de for første gang skulle spille med deres nye mand Oliver "kwezz" Rasmussen, der er trådt ind i stedet for CajunB. Efter et nederlag til både FaZe, og Mousesports, var det alt eller intet mod tyske BIG i går aftes. Heller ikke i den afgørende kamp formåede Optic at hive en sejr hjem, på trods af to meget tætte maps. 

Det danske mandskab er dermed ude af ESL Pro League, og har ikke yderligere chancer for at komme til finalerne i Odense. 

Anderledes gik det for Mousesports, der hele ugen har vist flot spil med en sejr over alle tre hold i gruppen. Med et perfekt run topper Mousesports dermed gruppe A, og kan som det første europæiske hold se frem til at spille i Odense til finalen i December. 

Allerede i aften skal det næste danske hold i aktion, nemlig Heroic, der spiller deres første kamp mod NiP

Gruppen ser således ud: 



Kampen starter i aften omkring kl. 22:15, hvor en dansk sejr er altafgørende for at sikre en direkte plads til ESL finalerne. 

ESL Stream