Astralis har netop spillet deres semifinale til DreamHack Masters Malmø. Modstanderen var ingen ringere end hjemmebaneholdet Fnatic, der i går slog deres landsmænd fra NiP ud af turneringen.

Astralis |0-2| Fnatic

Overpass

Kampen startede ud på Overpass, hvor Fnatic forleden spillede et maraton af en kamp, der måtte helt ud i seks gange overtid, mod FURIA

I dag blev det ikke til overtid, men derimod en dominerende præstation af det svenske mandskab. Ved halvleg var Fnatic foran med 9-6. I anden halvleg var der momenter hvor det lignede at Astralis kunne komme tilbage i kampen, men det individuelle niveau var simpelthen for højt fra Fnatic. Svenskerne vandt første map 16-9.

Nuke

Nuke var der pres på Astralis, der stod med det ene ben ude af turneringen. Igen var det dog Fnatic der kom bedst fra start, men efter seks runder fik Astralis lukket op for spillet. Astralis fik reduceret føringen til pausen, hvor Fnatic var foran 9-6. For fjerde gang i kampen tabte Astralis pistolrunden, og satte sig selv i en position som var svær at komme ud af. Ved stillingen 15-11, og ingen økonomi, så det nærmest umuligt ud for danskerne, men med fantastisk spil hev danskerne kampen i overtid.

I overtiden var kampen fortsat tæt, men igen var det Fnatic der hev det længste strå. Fnatic vandt kampen, i tredje overtid - 25-23.

Om lidt skydes den anden semifinale i gang, hvor NaVi og Vitality mødes i et spændende opgør.

Finalen bliver spillet i morgen kl. 17:00 og kan følges på Twitch og TV2 Zulu.