Ugens Comic Con i New York, så utallige nye projekter blive offentliggjort og diskuteret. Panelerne præsenterede film og serier som Guardians of the Galaxy Vol. 3 og The Watchmen, men nævnte også et mere atypisk samarbejde for en kommende film.

Skuespiller Ryan Reynolds' (Deadpool) nye film, kommer nemlig til at indeholde gæsteoptrædener - eller såkaldte camoes - fra YouTube og Twitch personligheder som Ninja, Jacksepticeye, Pokimane og Lazarbeam
Rollelisten indeholder desuden også navne som Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Joe Keery (Stranger Things) og Channing Tatum (21 Jump Street)

Filmen, som går under navnet Free Guy, handler om en kasserer i en bank (Ryan Reynolds), som opdager at han er en non-playable character, eller en NPC, i et open-world videospil kaldet Free City. Han er altså en af de karakterer som de virkelige spillere kan interagere med, men ikke selv spille. De er tilstede for at give dybde og gøre spillet mere realistisk. 
Ovenpå noget af en eksistentiel krise finder han desuden ud af, at spillet snart vil blive lukket ned. 

Reynolds har før bevæget sig ind i den digitale verden med hans seneste projekt Pokémon Detective Pikachu, men i denne omgang tager han altså skridtet videre og involverer nogle af branchens største navne. Filmen skal instrueres af Shawn Levy, der har arbejdet på projekter som Stranger Things og Nat på Museet-filmene.

De fire content creators har alle været ude med en officiel - og meget begejstret - udtalelse om projektet, som de alle glæder sig meget til.

Youtuber Jacksepticeye har før samarbejdet med Ryan Reynolds, da de tilbage i maj 2018 spillede Deadpool sammen på Xbox. Dette var i forbindelse med promoveringen af filmen Deadpool 2
Det vides endnu ikke hvor meget skærmtid de fire personligheder får, eller hvordan de overhovedet er blevet skrevet ind i historien.

Der er fortsat ikke udgivet en trailer til Free Guy, men det skal der naturligvis nok komme i takt med, at vi nærmer os premieren i juli 2020. Oven på ugens Comic Con vil der dog, højst sandsynligt, begynde at florere en teaser og små klip fra filmen.


235
Paracon
999 kr.
227
Paracon
589 kr.
267
PUBG
649 kr.
1100
Nordic
699 kr.
411
Ny
449 kr.