Dag to til DreamHack Masters Malmø er i fuld gang, og dagen startede ud med en knald eller fald kamp for danske North. I går tabte North til NaVi, hvilket sendte dem i lower bracket, hvor der ikke er råd til et nederlag. Modstanderen var selveste Team Liquid, som på overraskende vis tabte til Optic i går.

North |1-2| Team Liquid

Inferno

Kampen bød på en sløv start fra North, der før de fik set sig om, var bagud med 6 runder på Inferno. Hen mod halvlegen fandt North et par runder, og kunne gå til pause bagud 5-10. I anden halvleg var det et helt nyt North der gik på banen, og med nogle lange streaks fik de kæmpet sig til en sejr på 16-14.

Mirage

Andet map, Mirage, er et map som danskerne, på papiret, har rigtig svært ved, og i dag var ingen undtagelse. Liquid kom flyvende på deres t-side, som resulterede i en amerikansk føring på 11-4 ved pausen. I anden halvleg fik North nogle runder, men det var aldrig nok til at komme tilbage i kampen. Liquid vandt 16-10.

Dust2

I den alt afgørende kamp skulle North ud og vise at de kunne spille op med Liquid på det individuelle plan. Første halvleg bød på mange tætte runder, men Liquid var hele tiden et skridt foran, og vandt de vigtige clutches. Ved pausen var North bagud med 11-4, hvilket i anden halvleg var for stort et hul for danskerne at lukke. Liquid lukkede kampen 16-6, og slår dermed North ud af turneringen.

Om lidt skal Optic i kamp, mod NaVi, i upper brackets runde to. Med en sejr sikrer Optic sig en plads i play-offs.