Efter en god åbningskamp var der blot én bo3 mellem Astralis og en plads i play-off delen af DreamHack Masters Malmø. Modstanderen var G2 Esports, der tidligere på dagen slog FURIA. 


Astralis |2-0| G2 Esports

Nuke

Kampen startede ud på Nuke, hvor Astralis fik sig en fornuftig t-side som endte 8-7 i danskernes favør. I anden halvleg begyndte G2 at vise tænder, og fløj igennem det danske forsvar. G2 kom op på en 13-11 føring, og det lignede at de kunne lave en overraskelse. Sidst i halvlegen fik Astralis igen fat og kampen måtte i overtid. 

I overtiden hev Astralis nogle gode runder op af lommen der resulterede i en sejr på 19-16. 

Dust2

Dust2 lignede det et helt andet Astralis hold der gik på banen. Runde efter runde kørte de G2 over med stærkt CT spil. Ved pausen var danskerne komfortabelt foran 12-3. I anden halvleg vandt Astralis pistolrunden, og meget mere skulle der ikke til for at lukke kampen. Mappet ender 16-7.


Med aftenens sejr er Astralis klar til upper bracket finalen, og har dermed også sikret sig en plads i kvartfinalerne, som minimum. Med en sejr på torsdag kan de kvalificerer sig direkte til semifinalerne. 

I morgen spiller både Optic og North igen - første danske kamp starter kl. 12:00 og det bliver North mod Team Liquid

Følg det hele på nedenstående streams. 

DreamHack Malmø Stream A

DreamHack Malmø Stream B