I weekenden blev der afholdt TwitchCon i San Diego. Som altid var der masser af underholdene turneringer, samt så stor en mængde streams at man skulle have mange skærme for at følge med i alt der foregik. Traditionen tro vrimlede det også med streamers til eventet - både kendte og mere ukendte. 

En begivenhed der virkelig satte gang i medierne var da den største kvindelige streamer, Imane "Pokimane" Anys, personligt lejede et helt pizzaria i nogle timer, for at dele gratis pizza ud til twitch fællesskabet der deltog ved eventet. 

Se tweetet herunder: Pokimane er kendt som "variety streamer", men mest kendt for League of Legends, og for nyligt Riot Games nye satsning, Teamfight Tactics. Pokimane deltog under TwitchCon også i en League of Legends showmatch. 

På Twitch ser man ofte en meget hård tone mod streamers. Især kvindelige streamers, får ofte meget kritik for at være grådige efter penge. Dette har Pokimane også været beskyldt for i flere omgange, men beviser gang på gang hvor meget hendes community betyder.  


323
Paracon
999 kr.
1183
Nordic
699 kr.
333
Paracon
589 kr.
430
Paracon
1099 kr.
563
Ny
449 kr.