Det er blot få timer siden at vinderen til ESL One New York blev fundet, og det er nu allerede videre til det næste S-tier event. DreamHack Masters Malmø 2019 starter nemlig i morgen, hvor vi kan se frem til at se mange af de samme tophold der spillede i New York. 

På trods af et stramt program stiller hold som Astralis, EG, Liquid og mange flere op i Malmø, hvor i alt 16 hold kæmper om det store trofæ. 

Til DreamHack bliver der kørt to "double-elimination brackets", med 8 hold i hver. Taber man en kamp i den såkaldte "upper bracket" ryger man ned i "lower bracket" hvor man fortsat har en chance for at kæmpe sig tilbage i turneringen. 

Upper bracket systemet ser ud som følgende:


Gruppe A

Gruppe B 


Sammen kæmper holdene om en samlet prizepool på 250.000$, fordelt ud på de 16 pladser. 

Set med danske øjne er der også en masse at følge med i, og man skal holde tungen lige i munden. Der stiller nemlig intet mindre end tre danske mandskaber op, samt Karrigan fra Mousesports. De danske mandskaber er Astralis, North og Optic Gaming

Turneringen begynder i morgen kl. 12:00 med de indledende kampe. Hen af aftenen bliver der taget hul på gruppe A's lower - og upper bracket kampe. Man kan derfor se frem til mere end én kamp med Astralis, og god Counter-Strike hele dagen.