Med sæson tre lige på trapperne har Respawn Entertainment frigivet en ny trailer, der udover at fremvise en masse nyt indhold, også viser gameplay på det spritnye map, Worlds Edge.

Efter den filmiske trailer blev offentliggjort for to dage siden, er den blevet set over fem millioner gange. Og med en intens gameplay trailer oveni, har Respawn på alle måder sørget for, at alle er tilstede når Meltdown, som de har navngivet sæsonen, rammer liveserverne i morgen.

Udover det nye map, gør traileren det også klart at vi kan forvente meget mere spændende indhold i den nye sæson. Udover et nyt våben (en Charge Rifle) og et helt nyt Battle Pass, bliver der også introduceret endnu en ny legend i spillet. 

Crypto specialiserer i overvågning og bruger droner til at skabe fordele for ham selv og hans hold. Ligesom de foregående Legends bringer han nye muligheder og dynamikker til spillet. 

Sammen med Worlds Edge bliver han det seneste led, der fortsat skal holde spillet interessant - for de nye, såvel som de garvede spillere.

Det er også værd at lægge mærke til, at udover det faktum at Worlds Edge introducerer et helt nyt arena miljø, åbner det også op for nye former for bevægelse. Udover at introducere godstoge vil arenaen, som jo har kolde, varme og grønne elementer, også have gejsere. Disse kommer spillerne til at kunne bruge til at skyde sig selv op i luften, for derefter at svæve videre. 

Med det kunne man godt tro at de på dette map ville afløse de velkendte røde balloner, men det ligner dog at begge vil være tilgængelige på Worlds Edge. På trods af at Apex Legends allerede er super fast-paced, ser det altså ud som om at man får mulighed for at skrue yderligere op for tempoet.

Tredje sæson begynder som sagt fra i morgen, den 1. oktober. Vi har ikke et konkret tidspunkt endnu, men man skal nok forvente at det bliver en gang efter kl. 19:00.