Der er nu ikke meget mere end to uger til at årets største League of Legends turnering starter, nemlig Worlds 2019, der i år bliver afholdt i Europa. I den anledning vil vi på Gaming.dk gerne give en forsmag på hvad der er i vente, og først og fremmest præsentere holdene. 

Over den seneste måned er der blevet spillet play-offs og regionale kvalifikationer over hele verden, med det formål at finde holdene der skal med til Worlds. Vi står næsten med alle 24 hold der skal med - 12 hold til "play-in stage", og 12 hold som er direkte kvalificeret til grupperunden. 

De første 12 hold, nemlig play-in holdene, består af tredje seed hold fra de store regioner, samt hold fra de såkaldte "wildcard" regioner. Play-ins bærer som altid præg af mange spændende hold, fra små regioner, som de fleste ikke følger til hverdag. Her er der snak om hold fra Japan, Australien, Thailand og mange andre. Ud over wildcard holdene har vi prominente navne som Splyce (EU), Clutch Gaming (NA) og Damwon (KR), der alle tre går ind til turneringen som tredje seed, og med høje forventninger fra fans, bookmakere og eksperter. 

Hele listen for play-in hold ser således ud: 



Turneringens anden halvdel er, som nævnt, allerede kvalificeret til gruppestadiet. Her er der tale om hold fra de helt store regioner, nemlig Europa, Nord Amerika, Korea, Kina, Taiwan og Vietnam. 

De 12 hold, samt deres seeding, er følgende: 



Til turneringen har vi både velkendte hold såvel som nye hold der endnu ikke har vist sit værd på den helt store scene. Her er der snakke om spændende mandskaber som FunPlus Phoenix, der vandt det seneste LPL split via højt individuelt niveau og en aggressiv spillestil. Fra Korea har vi også Griffin og Damwon der aldrig har sat sin fod til et Worlds. 

Som et lille fun fact har vi i år 6 danskere til turneringen, spredt ud på fem forskellige hold. 5/6 af danskerne er allerede kvalificeret til gruppestadiet. Der er her tale om mindst én dansker på hver af de europæiske hold, og én dansker på 2/3 af de Amerikanske. 

Se derfor frem til League of Legends i verdensklasse til Worlds 2019, som naturligvis vil blive dækket intenst her på siden. Grupperne bliver trukket d. 23 September kl. 16:00. Selve turneringen starter med play-ins fra d. 2-8 Oktober. Herefter kører main turneringen fra d. 12 Oktober til 10 November