Det er nu et par dage siden at Astralis vandt deres fjerde Major trofæ, og selvom det stadig er svært at få armene ned, er det også tid til at reflektere over den seneste uge, samt kigge en smule fremad. I den anledning har vi fået et par kommentarer fra coachen ham selv, nemlig Zonic, omkring den store triumf, og hvad de fremtidige mål er for Astralis


Hvordan følte i at niveauet var til Majoren?

Jeg var egentlig mest fokuseret på vores eget niveau. Vi ved, vi slår alle, hvis vi spiller op til vores bedste. Det har knebet lidt i en periode, men vi havde en god følelse, da vi gik ind til turneringen. Heldigvis leverede vi, men jeg mener faktisk, vi har endnu mere at give af. Tiden vil vise om jeg har ret, men den her gruppe og alle de mennesker der arbejder i vores performance team knokler virkelig på. Om det er fysisk træning, vores løbeture, fokus på det vi spiser, mentaltræning, eller alt det vi gør for at blive bedre spillere – der er ingen områder hvor drengene svigter og alle er her for at blive bedre. Det er alt vi kan gøre. 

Hvad betyder det for jer at i nu har sat rekorden for flest Majors, og for mange er set som det bedste Counter-Strike hold nogensinde? 

Vi arbejder hele tiden på at udvikle os som hold og som spillere. Astralis kommer til at være her i mange år, og den naturlige ambition er at vinde de turneringer vi stiller op i. Der er mange der går op i æraer, hvem der er de bedste i historien, og det er selvfølgelig noget vi ser og hører, men for os handler det om, at blive ved med at blive bedre, og at gå forrest i forhold til udviklingen af spillet og hele performance-delen omkring det.

Vi vælger at gøre nogle ting andre ikke gør og da vi feks løftede foden lidt fra pedalen i foråret og ikke deltog i alle turneringer. Det var simpelthen med tanke for spillernes sundhed, deres mentale velvære, og for at give dem tid til at trække vejret. Strategien har fra start været at peake omkring Køln og Majoren, og man kan sige at vi kiksede Køln, men titlen i Berlin viser, at vi har fat i nogle rigtige ting ifht professionel esport. 

Alt det har vi tænkt os at fortsætte med – at gøre tingene på en bedre måde, en sundere måde, og en måde der i sidste ende giver os de bedste resultater. Det betyder selvfølgelig ekstremt meget, at vi vandt den 4. titel og 3. i træk – det er det, vi bruger al vores tid på. At blive bedre, og hele tiden udvikle os. Forhåbentlig giver det også inspiration til andre, så vi kan udvikle hele esporten.Hvad er det næste store mål for Astralis?

Vi har aldrig vundet BLAST i København. Det er vores hjemmebane med 12.000 tilskuere i ryggen, og der er intet, vi hellere vil, end at takke for den massive opbakning med en sejr i Royal Arena. Vi er så heldige at have mange, vanvittigt søde og gode fans med os rundt. Det mærkede vi også i Berlin, hvor de danske drenge og piger på tribunerne var bag os fra start til slut. Den opbakning vi oplever betyder virkelig alt. Royal Arena er vores mulighed for at betale lidt tilbage.

Astralis kan igen følges fra d. 26-29 September, hvor de spiller ESL One New York

Hvis man vil følge holdet yderligere kan det gøres på de nedenstående links til sociale medier. 

Astralis Official

Astralis Twitter

Astralis Instagram

Astralis Facebook

Astralis Youtube


1076
Nordic
699 kr.
369
Ny
449 kr.
246
PUBG
649 kr.
204
Paracon
589 kr.
264
Paracon
1099 kr.