Worlds 2019 nærmer sig, hvilket betyder at de regionale kvalifikationer er godt i gang rundt omkring i verden. I den bedste amerikanske liga blev kvalifikationen spillet i weekenden, hvor fire hold kæmpede om den sidste plads til den eftertragtede turnering. 

Tidligere kvalificerede både Team Liquid og Cloud 9 sig via Summer Play-offs, så der var derfor kun én plads tilbage.

Kvalifikationen foregik i den såkaldte "gauntlet" hvor de fire resterende hold med flest "championship point" blev inddelt i en bracket. Holdene i ilden var FlyQuest, Clutch Gaming, CLG og TSM

Turneringens forløb og resultater kan ses her: Igennem både play-offs og weekendens kvalifikation havde vi set en masse til Glutch Gaming, som på mange måder har overrasket hele splittet igennem. Holdet måtte starte weekenden ud med at slå FlyQuest, og derefter CLG, før de langt om længe var i finalen - og blot én bo5 fra en plads til Worlds. 

I finalen stod sidste splits finalister, TSM, allerede klar, og brændte ligesom Clutch Gaming for en plads til verdensmesterskabet. TSM har hele splittet været en skygge af sig selv, og der var ikke høje forventninger til det ellers populære mandskab. 

I finalen lignede det at TSM langt om længe havde fundet nøglen til succes, da de kom foran med 2-0. Desværre for det dansk/amerikanske mandskab brændte de fuldstændig sammen på målstregen, og måtte endnu engang se sig slået i et "reverse sweep".  

Med et TSM hold helt ved siden af sig selv bliver det spændende at se hvad fremtiden bringer. Derudover bliver det også spændende at følge Clutch Gaming til deres første Worlds nogensinde. 


369
Ny
449 kr.
1335
Nordic
1599 kr.
264
Paracon
1099 kr.
246
PUBG
649 kr.
204
Paracon
589 kr.